Een paar maal per jaar heeft Acupunctuur Aalten een gratis acupunctuur advies dag de eerst volgende is

Zaterdag 2 november

Wat en Waarom een acupunctuur advies dag

Acupunctuur is een mooie therapie om u te helpen, maar ik merk dat er vaak veel vragen zijn zoals:

  • Is het wel iets voor mij?
  • Kan acupunctuur mijn kwaal wel verhelpen?
  • Is het niet eng, en doet het pijn, al die naalden?
  • Ik ben chronisch ziek kan acupunctuur hier ook iets mee?
  • Ik heb niet echt een kwaal, maar zit gewoon niet lekker in mijn vel, kan ik daar met acupunctuur ook iets aan veranderen?
  • En vele vragen meer

Hiervoor heeft acupunctuur Aalten een acupunctuuradviesdag ingepland. Op 2 november  staat Geraldine Milius voor u klaar om u advies te geven en samen met u te kijken of acupunctuur ook iets voor u kan betekenen. Het is wel noodzakelijk om u aan te melden, dit kan of via  de pagina online afspraken maken  of per telefoon 06 382 102 04. Vermeld hierbij wel aub de vraag of klacht

Graag zie ik u de 2 november

Geraldine Milius