Een paar maal per jaar heeft Acupunctuur Aalten een gratis acupunctuur advies dag de eerst volgende is

Zaterdag 23 maart

Wat en Waarom een acupunctuur advies dag

Acupunctuur is een mooie therapie om u te helpen, maar ik merk dat er vaak veel vragen zijn zoals:

  • Is het wel iets voor mij?
  • Kan acupunctuur mijn kwaal wel verhelpen?
  • Is het niet eng, en doet het pijn, al die naalden?
  • Ik ben chronisch ziek kan acupunctuur hier ook iets mee?
  • Ik heb niet echt een kwaal, maar zit gewoon niet lekker in mijn vel, kan ik daar met acupunctuur ook iets aan veranderen?
  • En vele vragen meer

Hiervoor heeft acupunctuur Aalten een acupunctuuradviesdag ingepland. Op 23 maart staat Jeannette Harbers voor u klaar om u advies te geven en samen met u te kijken of acupunctuur ook iets voor u kan betekenen. Het is wel noodzakelijk om u aan te melden, dit kan of via  de pagina online afspraken maken  of per telefoon 06 382 102 04. Vermeld hierbij wel aub de vraag of klacht

Graag zie ik u de 23 maart

Jeannette Harbers