Klantreacties

Showing 14 comments
 • Praktijk Klaas Heinen

  Deskundig, betrouwbaar en betrokken dat is wat Jeanette en haar team is.

 • Annelies Kuenen

  Ben super in orde na 5 behandelingen had zo ontzettend last van mijn knieën
  na veel vragen een behandeling gestart door Jeannette en kan en kon het niet geloven maar ben van de heftige pijn verlost al na een behandeling voelde ik al verandering .
  Super blij mee bedankt Jeannette je bent een kanjer .

 • Maria Greven

  De acupunctuurbehandelingen bij Jeanette hebben mij enorm geholpen bij de vele en intense overgangsklachten. De klachten zijn met ruim 90% verminderd. De opvliegers zijn flink verminderd, ik geniet na ruim vier jaar slecht slapen weer van een goede nachtrust en ik heb weer energie.
  Ik heb de behandelingen bij Jeanette als zeer professioneel, secuur, prettig en discreet ervaren.

 • margriet rots

  het is niet tegeloven maar naar 5 behandelingen ben ik weer pijnloos en kan weer van alles met mijn arm . jeannette is ook heel eerlijk als ze merkt dathet niet helpt zegt ze het ook eerlijk en houd ze je niet aan het lijntje.
  ze is voor mij een heel bijzonder iemand waar je veel vertrouwen in krijgt.
  ze neemt ook alle tijd en heel professioneel.

 • T. Imcke

  Acupunctuur is voor mij een fantastische ondersteuning in een pijnlijke periode. Door de goede uitleg van Jeannette voel je je ontspannen.
  Heb er alle vertrouwen in. Dank Jeannette!

 • Joke

  Mijn ervaring bij de behandelingen die Jeannette geeft is, dat ze goede uitleg voor en tijdens de behandeling met acupunctuur geeft en ze is deskundig betrokken en betrouwbaar. Acupunctuur is voor mij een goede ondersteuning.

 • Ineke

  Naar jaren van niet goed slapen, slaap ik weer heerlijk. Na 2 acupunctuur behandelingen merkte ik al heel veel verbetering. Heerlijk!!
  Ik ben heel blij dat ik bij Jeannette ben, ze heeft mij niet alleen aan het slapen gekregen, maar ook verder rust gebracht.

 • Ronald

  Ook ik heb goede ervaringen bij Jeannette met acupunctuur , mijn duizelingen zijn na jaren eindelijk verdwenen. Tevens geeft Jeannette goede uitleg over wat ze doet en waarom. Kortom ,ik kan haar iedereen aanbevelen met allerlei klachten .

 • Harmke

  Fijne reeks behandelingen gehad. Ik ging naar Jeanette met als hoofdklacht hele heftige hoogdpijnen elke dag. Al heel snel begon ik te merken dat de behandelingen hielpen. Nu heb ik zo goed als geen hoofdpijn meer.
  Ook nevenklachten van mijn ziekte (Multiple sclerose) pakte Jeanette direct aan.
  Tijdens de behandelingen was er altijd genoeg tijd om te praten. Zowel over ditjes en datjes, als over serieuzere gezondheidsgerelateerde zaken. Dit laatste heb ik als erg prettig ervaren.

  Ondanks dat ik in het begin erg sceptisch was, had Jeanette me met haar proffesionaliteit, eerlijkheid en nuchterheid al snel overtuigd van de werking van acupunctuur.

 • johanna

  Johanna
  De overgangsklachten beheerste mijn leven ik werd er depressief van.
  Daarbij had ik ook nog last van fibromyalgie {reuma}.
  Bij Jeannette had ik gelijk een goed gevoel en ze begreep mij en gaf mij ook gelijk goede tips mee, om het leven zo aangenaam mogelijk te maken.
  Om op de nuchter maag s’morgens een glas lauw water met citroen {vers} te drinken om zo niet stijf uit je bed te komen. Wie denkt daar nu aan.
  Ben acht keer bij Jeannette in behandeling geweest ik heb mijn lichaam weer terug.
  Het is gewoon geweldig deze behandeling. Dat dit kan, ongelofelijk.

 • Angelique

  De acupunctuurbehandelingen bij Jeannette waren het laatste zetje dat mijn lichaam nodig had, om zichzelf weer te kunnen herstellen. Na 4 behandelingen kon ik echt merken dat mijn energieniveau vele malen hoger lag dan daarvoor. Na nog een aantal behandelingen functioneert mijn lichaam (voor mij) weer redelijk naar behoren. Door de acupunctuur (en zeker door de verhelderende gesprekken) heb ik het idee dat de balans weer terug is in mijn lijf en geest.
  Dank je wel lieve Jeannette voor je goede zorgen. Ik zal vast nog eens langskomen voor wat ”onderhoud”.

 • Yvon te Morsche

  Jeanette luistert goed naar je klachten. Deskundig advies en uitleg over de behandeling. De 4-tal behandelingen heeft mij goed gedaan.
  Ik ben beter in balans en kan weer beter slapen. Super!

 • Anoniem

  Wat voor mij geschreven is kan ik alleen maar bevestigen. Wie had gedacht dat ik acupunctuur behandelingen zou gaan volgen! Maar soms zijn klachten zo vervelend dat je je blijft verdiepen in mogelijkheden het op te lossen. En na positieve reacties gelezen te hebben wilde ik het ook een kans geven. De eerste behandeling kwam er enorm veel informatie / indrukken op me af, met tevens begrip, openheid en vertrouwen ervoor te gaan. De behandelingen daarna heb ik prettig ervaren en ik merkte wel degelijk verandering in mijn lijf, gemoedstoestand en darmen. Inmiddels heb ik nauwelijks nog darmproblemen echt super! Mocht ik in de toekomst (andere) problemen gaan ervaren, zal ik veel sneller de stap zetten naar acupunctuur want wat is er veel mogelijk! En dan kom ik zeker bij Jeanette terug, want ze toont naast begrip, vertrouwen en openheid ook veel kennis waarin ze zich blijft ontwikkelen/ verdiepen. Dank je wel!

 • Edith te Linde

  Ik ben bij Jeannette geweest om mijn opvliegers te verminderen.
  Ik ben voor meer dan 100% tevreden!!
  Jeannette is een rustig, goed luisterend persoon, die haar vak verstaat!!
  Dank, dank!!

Leave a Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.