Nieuw bij Acupunctuur Aalten is de verkoop van voedingssupplementen, wij hebben gekozen voor Beyuna voedingssupplementen , deze zijn bij Acupunctuur Aalten verkrijgbaar, of in onze webshop . Beyuna is een volledig Nederlands merk.

Beyuna werkt in de voedingssupplementen met de meest zuivere stoffen, volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten en is continu gericht op verbetering van de samenstelling van de producten. Maatgevend voor de producten is de mate waarin de onderdelen kunnen worden opgenomen in het lichaam, omdat daardoor de werkzaamheid word bepaald. En: hoe zuiverder, hoe beter. De ingrediënten zijn dan GMO-vrij en zijn voor sporters zonder risico te gebruiken (NZVT-toegelaten)

Leverbaar zijn: D3, Vitamine C (geheel op natuurlijke basis!), Co-enzym Q10 Ubiquinol, Probiotica, Multi, Omega3, Selenium Plus,  Magnesium, CBD olie, FLX, Power. Verder is er de Energy, boordevol vitamines en mineralen (zonder cafeïne en zonder zoet- en smaakstoffen). Voor gewichtsbeheersing zijn Lean, Shape  beschikbaar. Kijk op onze webshop

De meeste Beyuna producten hebben wij op voorraad bij Acupunctuur Aalten.