Graag wil ik mij even voorstellen,

Mijn naam is Jeannette Harbers, getrouwd en moeder van 4 volwassen kinderen,  Acupuncturist en Voetreflexzonetherapeut.

In 2003 ben ik  afgestudeerd als hbo voetreflexzonetherapeut ( 3 jaar)

In 2006 ben ik in België afgestudeerd als hbo evolutie psycholoog.  Evolutie psychologie ( 3 jaar) is een opleiding waar je wordt geleerd om op een integrale wijze te kijken waarom mensen zijn geworden wie ze zijn, wat de rode draad in hen leven is en hoe ze dit proces zelf kunnen beïnvloeden.
Dit gebeurt met gesprekken en opdrachten. Deze Kennis gebruik ik vaak net als voetreflex bij de acupunctuur behandelingen.

In 2014 ben ik afgestudeerd als klassiek acupuncturist. Een geweldig mooie therapie waar je vooral kijkt naar de disbalans in je lichaam en waar je probeert met behulp van de naalden de balans weer te herstellen.

Eind 2015 heb ik mijn HBO westers medische basis kennis afgerond. Dit is voor de zorgverzekeraars van belang zodat ze weten dat een therapeut op de hoogte is van de symptomen die wijzen op ernstige ziektes en dat men  op tijd doorstuurd naar de huisarts.

Hierdoor worden mijn acupunctuur behandelingen door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed. U kunt ook kijken op de internet site van de Fagt onder vergoedingsopties.

Daarnaast ben ik mij constant aan het ontwikkelen en  verdiepen in mijn vak en volg meerdere keren per jaar bijscholingscursussen. Onder het kopje Tarieven staat de pagina opleidingen en bijscholing kunt u zien wat ik heb gevolgd en nog ga volgen op het gebied van bijscholing.