Wilt u online zelf een afspraak inplannen kiest u eerst de behandelaar dit kan zijn:

Jeannette Harbers, acupuncturist en praktijk houder. Haar specialisatie is Oncologische acupunctuur en pijn klachten. Daarnaast is zij breed geschoold in alle voorkomende klachten.

Geraldine Millius, acupuncturist en shiatsu masseur ( shiatsu valt niet onder de vergoeding van uw zorgverzekeraar) haar specialisatie zijn moxa, cupping gynaecologische klachten en pijn bestrijding. Daarnaast is zij breed geschoold in alle voorkomende klachten

 

Bij Acupunctuur Aalten zijn er verschillende behandelingen die u via de online agenda in kunt plannen. Hier de uitleg wanneer u voor welke behandeling kiest, de behandelingen zijn nl:

Eerste behandeling

  • Informatie
  • Eerste behandeling
  • Acupunctuur behandeling
  • Shiatsu behandeling
  • Onderhoudsbehandeling
  • Acupunctuur Advies dag

Informatie 45 min €  0,00

Als u niet zeker weet of acupunctuur iets voor u is kunt u gratis en vrijblijvend een informatie afspraak online inplannen. Samen kunnen we dan kijken of acupunctuur iets voor u kan betekenen.

Eerste behandeling, 60 min € 62,50

Deze kies u al u voor de eerste keer komt en ook meteen de naalden wilt ervaren, weet u niet zeker of u kiest voor acupunctuur? Klik dan Informatie aan.

Acupunctuur behandeling, 60 min € 62,50

u bent al onder behandeling maar wilt een nieuwe behandeling inplannen. Ook kunt u bij opmerkingen vermelden dat u bv een afspraak die er al staat wilt annuleren en dat dit de nieuwe afspraak is. U krijgt dan van mij altijd een bevestiging dat ik dit heb gelezen en de andere afspraak uit de agenda is gehaald

Shiatsu behandeling, 60 min € 62,50 ( geen vergoeding vanuit de zorgverzekeraar)

Shiatsu is een alternatieve geneeswijze gebaseerd Traditionele Chinese Geneeskunde (TCM). In een shiatsu massage wordt de energiestroom in jouw lichaam beïnvloedt met druk van duim, handpalm of elleboog, rotaties en strekkingen.

Onderhoudsbehandeling, 45 minuten  € 55,00

Deze boeking is alleen voor cliënten met een chronische ziekte die al lange tijd onder behandeling bij Acupunctuur Aalten zijn.

Acupunctuur Advies dag, 30 min €  0,00

4 x per jaar is er op een zaterdag een acupunctuur advies dag. Deze dag is om informatie te krijgen wat acupunctuur is maar ook of het iets voor u is. Deze afspraak is gratis. Voor deze dag, moet u een afspraak inplannen zodat ik ook op dat moment tijd heb om uw vragen te beantwoorden.