Bij Acupunctuur Aalten zijn er verschillende behandelingen die u via de online agenda in kunt plannen. Hier de uitleg wanneer u voor welke behandeling kiest, de behandelingen zijn nl:

Eerste behandeling

  • Informatie
  • Eerste behandeling
  • Acupunctuur behandeling
  • Onderhoudsbehandeling
  • Acupunctuur Advies dag

Informatie 45 min €  0,00

Als u niet zeker weet of acupunctuur iets voor u is kunt u gratis en vrijblijvend een informatie afspraak online inplannen. Samen kunnen we dan kijken of acupunctuur iets voor u kan betekenen.

Eerste behandeling, 60 min € 62,50

Deze kies u al u voor de eerste keer komt en ook meteen de naalden wilt ervaren, weet u niet zeker of u kiest voor acupunctuur? Klik dan Informatie aan.

Acupunctuur behandeling, 60 min € 62,50

u bent al onder behandeling maar wilt een nieuwe behandeling inplannen. Ook kunt u bij opmerkingen vermelden dat u bv een afspraak die er al staat wilt annuleren en dat dit de nieuwe afspraak is. U krijgt dan van mij altijd een bevestiging dat ik dit heb gelezen en de andere afspraak uit de agenda is gehaald

Onderhoudsbehandeling, 45 minuten  € 55,00

Deze boeking is alleen voor cliënten met een chronische ziekte die al lange tijd onder behandeling bij Acupunctuur Aalten zijn.

Acupunctuur Advies dag, 30 min €  0,00

4 x per jaar is er op een zaterdag een acupunctuur advies dag. Deze dag is om informatie te krijgen wat acupunctuur is maar ook of het iets voor u is. Deze afspraak is gratis. Voor deze dag, moet u een afspraak inplannen zodat ik ook op dat moment tijd heb om uw vragen te beantwoorden.